De #1 Oplossing Voor Vereenvoudigde Werkinstructies

Tekort aan vaardig personeel

Viraguides pakt het tekort aan geschoold personeel aan door complexe taken om te zetten in eenvoudige digitale instructies, waardoor het inwerken van minder ervaren werknemers wordt versneld. Deze snelle verbetering van vaardigheden en consistente toepassing van beste praktijken maken het mogelijk om mensen aan te nemen met minder aanvankelijke expertise, waardoor snel een veelzijdige en competente personeelsbestand ontstaat.

Werven zonder Grenzen met Viraguides

Kennisbehoud

Viraguides digitaliseert de waardevolle inzichten en methoden van ervaren werknemers, waardoor cruciale operationele kennis behouden blijft en gemakkelijk toegankelijk is, zelfs naarmate het personeelsbestand ouder wordt en verandert.

Verbeterde TrainingsEfficiëntie

Het digitale platform van Viraguides vermindert de tijd en middelen die nodig zijn voor training, waardoor werknemers van alle leeftijden snel nodige vaardigheden kunnen leren en toepassen, wat de productiviteit en operationele continuïteit handhaaft.

Geoptimaliseerde Vaardigheidsoverdracht

Door expertkennis om te zetten in intuïtieve, digitale werk instructies, vergemakkelijkt Viraguides een soepelere, efficiëntere overdracht van vaardigheden van ervaren professionals naar nieuwere werknemers, waardoor de kloof tussen generaties wordt overbrugd.

De #1 Oplossing Voor Vereenvoudigde Werkinstructies

Start met Viraguides in 3 eenvoudige stappen

Pilot

Na een eerste demo zullen we een offerte opstellen die is afgestemd op uw behoeften. Bij goedkeuring zullen we doorgaan met de pilotfase.

  • Gericht testen van de oplossing in een gecontroleerde omgeving om de effectiviteit te beoordelen en initiële feedback te verzamelen.
  • Nauwe samenwerking met ons team om eventuele aanpassingen te identificeren die nodig zijn en om afstemming te garanderen met uw doelstellingen.

  • Duidelijke meting van resultaten om de waarde aan te tonen en voor te bereiden op bredere implementatie.

Opschalen

Tijdens de opschalingsfase breiden we het succes van de pilot uit door de implementatie op te schalen en onze oplossingen volledig te integreren in uw bedrijfsactiviteiten.

  • Strategische verbreding om een uitgebreider deel van de bedrijfsvoering te omvatten inclusief gebruikerstrainingen.

  • Verbeterde functies en functionaliteiten op maat gemaakt voor groeiende behoeften.

  • Voortdurende ondersteuning en optimalisatie om voortdurende verbetering te waarborgen.

Integratie

In de integratiefase integreren we naadloos onze oplossingen met uw bestaande systemen, waarbij we zorgen voor een harmonieuze en efficiënte workflow.

  • Naadloze integratie met huidige systemen en processen.

  • Aangepaste functies om optimale compatibiliteit met de workflow te garanderen.

  • Continue ondersteuning en begeleiding voor een soepele overgang en aanpassing.

Viraguides Contactformulier

Vraag kosteloos een Consult of Demo aan

Dank u voor uw interesse. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Bereik van maandag tot en met vrijdag: 9.00 – 17.00 uur.

+085 5001 569