Succesverhalen & Best Practices

Ontdek een selectie van onze succesverhalen en best practices, waar we enkele van onze meest impactvolle samenwerkingen en lessen uitlichten.

Stork

In nauwe samenwerking met Stork, een toonaangevend bedrijf in reparatie en constructie van apparaten, hebben we Viraguides ontwikkeld voor hun medewerkers. De Viraguides, toegankelijk via de Hololens 2, hebben de efficiëntie en precisie van de technici van Stork aanzienlijk verbeterd. Hierdoor kunnen ze real-time visuele en tekstuele begeleiding ontvangen tijdens het repareren en bouwen van complexe apparaten. Viraguides wordt succesvol toegepast bij het gebruik van een draaibank voor onderhoudswerkzaamheden en het onderhoud van een stoommachine, wat resulteert in:

 • Verhoogde productiviteit van 24%: De technici van Stork kunnen nu sneller en efficiënter werken dankzij de duidelijke en real-time instructies van Viraguides.

 • Foutreductie: De nauwkeurige begeleiding en gedetailleerde instructies hebben het aantal fouten tijdens de reparatie en constructie aanzienlijk verminderd.

 • Kwaliteitsverbetering: De verbeterde precisie en efficiëntie hebben geleid tot een hogere kwaliteit van het eindproduct, wat de algehele prestaties van Stork heeft versterkt.

Vraag vandaag nog een gesprek of demo aan en ervaar hoe Viraguides uw bedrijf versterkt.

IBN

Bij de implementatie van Viraguides heeft IBN significante verbeteringen gezien in hun werkprocessen. IBN, een organisatie die zich inzet voor het bieden van werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, vereist nauwkeurige en toegankelijke instructies voor hun diverse personeelsbestand. De Viraguides, die specifiek toegepast worden voor assemblagewerkzaamheden, hebben de efficiëntie en nauwkeurigheid van de werkprocessen aanzienlijk verbeterd.

 • Verhoogde tevredenheid: Medewerkers voelen zich gesteund en zelfverzekerd in hun werk dankzij de real-time begeleiding, wat heeft geleid tot een hogere tevredenheid op de werkvloer.

 • Minder fouten: De gedetailleerde visuele en tekstuele instructies hebben het aantal fouten tijdens de assemblage aanzienlijk verminderd, wat bijdraagt aan een hogere kwaliteit van het eindproduct.

 • Meer inclusiviteit: De duidelijke en toegankelijke instructies van Viraguides hebben ervoor gezorgd dat medewerkers met uiteenlopende vaardigheden effectief kunnen deelnemen aan de assemblagewerkzaamheden.

Vraag vandaag nog een gesprek of demo aan en ervaar hoe Viraguides uw bedrijf versterkt.

Actemium

Bij Actemium, specialist in industriële processen, hebben we Viraguides toegepast om het onderhoud van ketelinstallaties te verbeteren. Het doel was om de impact te evalueren van Viraguides voordat opgeschaald wordt naar andere processen. Uit het onderzoek kwamen de volgende inzichten:

 • Verhoogde efficiëntie: Dankzij de duidelijke en stapsgewijze instructies van Viraguides voeren (beginnende) technici sneller en effectiever onderhoudswerkzaamheden uit aan ketelinstallaties.
 • Verbeterde nauwkeurigheid: De real-time visuele en tekstuele begeleiding zorgt ervoor dat technici preciezer kunnen werken, wat de kans op fouten tijdens het onderhoud aanzienlijk vermindert.

 • Consistente kwaliteit: De gebruiksvriendelijke en gedetailleerde werkinstructies hebben geleid tot een consistent hogere kwaliteit van het onderhoud, waardoor de prestaties en levensduur van de ketelinstallaties zijn verbeterd.

Vraag vandaag nog een kosteloos consult of demo aan en ervaar hoe Viraguides uw bedrijf versterkt.

Excelleren met Best Practices:
Tips voor Succes

Door te leren van de beste practices, kunt u uw team ondersteunen, de productiviteit verhogen en uw concurrentievoordeel versterken.

Gebruik Multimediale Instructies

Maak gebruik van verschillende mediavormen zoals video’s, afbeeldingen, en 3D-modellen om de werkinstructies duidelijk en begrijpelijk te maken.

Hanteer een Eenvoudige en Consistente Structuur

Zorg ervoor dat de werkinstructies eenvoudig te volgen zijn door een consistente en duidelijke structuur aan te houden. Gebruik eenvoudige taal en vermijd jargon om de toegankelijkheid voor alle medewerkers te waarborgen.

Maak Relevante en Contextuele Instructies

Pas de instructies aan op de specifieke taken en context van de gebruiker, zodat ze direct toepasbaar en relevant zijn. Maak ook verschil tussen de verschillende niveaus van medewerkers.

Betrek Subject Matter Experts (SME’s)

Werk samen met ervaren medewerkers en experts om ervoor te zorgen dat de werkinstructies accuraat en volledig zijn. Laat SME’s regelmatig de inhoud beoordelen en bijwerken om de relevantie en nauwkeurigheid te waarborgen.

Vraag Regelmatig Feedback en Evalueer

Verzamel regelmatig feedback van gebruikers om problemen te identificeren en verbeteringen door te voeren. Houd periodieke evaluatiesessies om de effectiviteit van de werkinstructies te beoordelen en nieuwe best practices te ontwikkelen.

Verzorg Periodieke Training en Workshops

Bied regelmatige trainingssessies aan om ervoor te zorgen dat medewerkers vertrouwd blijven met de nieuwste werkinstructies en technologieën. Organiseer hands-on workshops waar medewerkers nieuwe functies en updates kunnen leren en toepassen.

Pilot

Na een eerste demo zullen we een offerte opstellen die is afgestemd op uw behoeften. Bij goedkeuring zullen we doorgaan met de pilotfase.

 • Gericht testen van de oplossing in een gecontroleerde omgeving om de effectiviteit te beoordelen en initiële feedback te verzamelen.
 • Nauwe samenwerking met ons team om eventuele aanpassingen te identificeren die nodig zijn en om afstemming te garanderen met uw doelstellingen.

 • Duidelijke meting van resultaten om de waarde aan te tonen en voor te bereiden op bredere implementatie.

Opschalen

Tijdens de opschalingsfase breiden we het succes van de pilot uit door de implementatie op te schalen en onze oplossingen volledig te integreren in uw bedrijfsactiviteiten.

 • Strategische verbreding om een uitgebreider deel van de bedrijfsvoering te omvatten inclusief gebruikerstrainingen.

 • Verbeterde functies en functionaliteiten op maat gemaakt voor groeiende behoeften.

 • Voortdurende ondersteuning en optimalisatie om voortdurende verbetering te waarborgen.

Integratie

In de integratiefase integreren we naadloos onze oplossingen met uw bestaande systemen, waarbij we zorgen voor een harmonieuze en efficiënte workflow.

 • Naadloze integratie met huidige systemen en processen.

 • Aangepaste functies om optimale compatibiliteit met de workflow te garanderen.

 • Continue ondersteuning en begeleiding voor een soepele overgang en aanpassing.

Viraguides Contactformulier

Vraag kosteloos een Consult of Demo aan

Dank u voor uw interesse. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Bereik van maandag tot en met vrijdag: 9.00 – 17.00 uur.

+085 5001 569